FacebookTwitterLinkedin


Nieuws

Sponsoring Volleybalvereniging Rouveen

Donderdagavond 12 oktober 2017 kregen de dames A1 tijdens de training in Staphorst nieuwe shirts en broekjes, trainingsjassen, broeken en tassen uitgereikt door KOVO BV. 

Klaas Oostra, eigenaar van KOVO, kreeg uit handen van onze voorzitter een bloemetje als dank voor de sponsoring van deze kleding. 

KOVO BV, gevestigd aan de Industrieweg 18 te Staphorst, verzorgt al ruim 20 jaren, met zo'n 40 ervaren collega's, engineering en tekenwerk voor de installatiebranche. Duurzame installatie ontwerpen, 3D installatie ontwerpen zijn bijvoorbeeld dagelijkse werkzaamheden binnen KOVO. Als schoolverlater MBO techniek niveau 4 bieden wij 'Teamspelers' en 'Doorzetters' mooie carrière-mogelijkheden binnen het interessante gebied van de hedendaagse installatietechniek. 

Via een intern opgezette opleiding en training programma is er de mogelijkheid om een opleiding te volgen tot ontwerper / engineer. Er zijn veel intressante carrière-mogelijkheden beschikbaar binnen KOVO en bij onze relaties in de gehele noordelijke en midden regio van Nederland.

Kijk voor meer informatie verder op de website.

Op 13 oktober laten meer dan 30 technische bedrijven en instellingen bij Stad & Esch Beroepencollege zien wat er mogelijk is in een opleiding in de techniek. Beleef en verwonder door zelf dingen te maken en te doen. Kom langs en kies techniek!

BELEEF HET NU ZELF

van de autogarage om de hoek tot een boorplatform in de Waddenzee en een biologisch zuivelbedrijf: techniek is overal en overal zijn technici nodig. Wie kiest voor een loopbaan in de techniek heeft grote kans om een baan op eigen niveau en binnen het eigen vakgebied te vinden en kan rekenen op een mooie startsalaris. 

De deelnemende bedrijven komen uit zeer uiteenlopende branches en geven hiermee een breed beeld van de moderne techniek en de mogelijkheden voor een loopbaan in de techniek, onder andere installatietechniek, landbouwwerktuigen, autotechniek, oppervlaktebehandeling, automatisering, metaalbewerking,  het waterschap, de bouw, defensie, techniek in de gezondheidszorg, scheepsbouw, spoorwegen en nog veel meer!

U vindt KOVO op de volgende social media:

    
 

Met de investering in acht nieuwe personenauto’s heeft KOVO de vernieuwing van haar wagenpark verder volbracht. Het betreft de aanschaf van acht bedrijfsauto’s, die zich laten kenmerken door laag brandstofverbruik (1:30) en lage CO2-uitstoot (85 g/km). De investering werd noodzakelijk geacht omdat de nieuwe auto’s ter vervanging van inmiddels verouderde en minder schoon rijdende modellen dienen.


Lees het persbericht

Op donderdag 7 februari opende OBS Heidepark te Lemelerveld haar nieuwe onderkomen. Directeur Willem Vroom sprak zijn grote waardering voor het bouwteam uit. De gebruikers zijn zeer tevreden over de ontworpen en uitgevoerde installaties. Een resultaat waar ook KOVO trots op is, aangezien KOVO het ontwerp en de begeleiding van de uitvoering verzorgde!

 OBS Heidepark