FacebookTwitterLinkedin


Nieuws

Onlangs is het wagenpark van KOVO uitgebreid met een nieuwe auto. En wat voor één, een Smart Forfour Electric Drive!  
In de autowereld worden flinke stappen gezet qua ontwikkeling en introduceert de autobranche de ene na de andere noviteit.

Ook bij KOVO zijn we volop in beweging en ontwikkeling.

Met de aanschaf van deze elektrische auto willen we kennis en ervaring opdoen en zijn we weer een stap verder in het verduurzamen, want duurzaamheid vinden we belangrijk voor de installatietechniek en ook voor ons wagenpark.

U vindt KOVO op de volgende social media:

    
 

Met de investering in acht nieuwe personenauto’s heeft KOVO de vernieuwing van haar wagenpark verder volbracht. Het betreft de aanschaf van acht bedrijfsauto’s, die zich laten kenmerken door laag brandstofverbruik (1:30) en lage CO2-uitstoot (85 g/km). De investering werd noodzakelijk geacht omdat de nieuwe auto’s ter vervanging van inmiddels verouderde en minder schoon rijdende modellen dienen.


Lees het persbericht

Op donderdag 7 februari opende OBS Heidepark te Lemelerveld haar nieuwe onderkomen. Directeur Willem Vroom sprak zijn grote waardering voor het bouwteam uit. De gebruikers zijn zeer tevreden over de ontworpen en uitgevoerde installaties. Een resultaat waar ook KOVO trots op is, aangezien KOVO het ontwerp en de begeleiding van de uitvoering verzorgde!

 OBS Heidepark

Ook dit jaar nam KOVO deel aan de Open Dagen van het Deltion College te Zwolle. KOVO levert graag een bijdrage aan het enthousiasmeren van mensen voor de techniek. Zo geeft KOVO tevens wekelijks les op het Deltion College. Daarnaast draagt KOVO de Vrienden van de Elektro- en Installatietechniek een warm hart toe. Neem eens een kijkje op hun website. De handige studie kieswijzer van het Deltion College vind je hier.

IMG_0440

IMG_0443